Generationsskifte

Hos PMJ Advokater bistår vi med rådgivning og udarbejdelse af dokumenter til brug for generationsskifte af din virksomhed. Et generationsskifte er ofte en kompliceret proces, hvor vi er med klienter hele vejen fra forberedelse, valg af generationsskiftemodel til gennemførelsen af generationsskiftet.

 

Vi rådgiver om alle typer af generationsskiftemodeller i tæt samarbejde med virksomhedens revisor. Vores team bistår klienten med den indledende analyse af virksomheden, udarbejdelse af handlingsplan, klargøring af virksomheden og gennemførelse af generationsskiftet. Ud over at tage højde for alle de juridiske-, skatte- og finansieringsmæssige aspekter ved generationsskiftet, sørger vi også for at rådgive omkring de familie- og arveretlige spørgsmål, som generationsskiftet giver anledning til.

 

Såfremt et generationsskifte først finder sted ved dødsfald, bistår vi med dødsboets behandling. Vi kender processen og de formelle regler herfor, og her går samspillet mellem vores selskabsretlige kernekompetencer og indgående erfaring med bobehandling hånd i hånd, hvorved vi sikrer klienten en personlig og helhedsorienteret tilgang til sagen.

 

Kontakt os gerne for yderlig information eller spørgsmål.

Kontakt os omkring generationsskifte

Carsten Palsgaard Gorritzen

Tlf. 2554 4242

Mail: cpa@pmjlaw.dk

Lars Møgelvang Hansen

Tlf. 2244 2717

Mail: lmh@pmjlaw.dk