top of page

Procesret

Retlig og udenretlig behandling af tvister mellem private og erhvervsdrivende er en stor del af vores hverdag. Vi søger at give klienterne den bedste rådgivning i forbindelse med forligsforhandlinger og retssager.

Hos Palsgaard Møgelvang Johannsen Advokater har vi mange års erfaring inden for sager, der hører under procesretten. Derfor står vi klar til at yde professionel rådgivning inden for følgende områder:

  • Forligsforhandlinger - vi kan hjælpe dig med at indgå et forlig med modparten og forberede kontrakter og dokumenter forud for dette.

  • Retssager - i visse situationer kan tvister ende ud i retssager, og her står vores dygtige advokater klar til at repræsentere dig i retten og klæde dig godt på i forhold til dine rettigheder, valg af strategi m.m.

  • Anden rådgivning - har du brug for hjælp til noget helt tredje? Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte din unikke situation og give dig vores bud på, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi står klar til at hjælpe dig i procesret

Der er ingen spørgsmål, der hverken er for store eller små for os. Vi har mange dygtige advokater og advokatfuldmægtige bag roret, der tilsammen har mange års erfaring i at beskæftige sig med procesret og diverse aspekter heraf. Du kan derfor være helt sikker på, at du hos os bliver klædt på til at komme godt igennem de forskellige tvister, du måtte opleve at stå i.

Vi driver vores advokatvirksomhed med kontorer beliggende i både Randers og Hobro, og vi vægter tilgængeligheden for vores klienter højt. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan få en uforpligtende snak omkring, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

_06I9989 ADVOKATER WEB.jpg
bottom of page