top of page

Privatret

For private klienter giver vi adskillige ydelser på det familieretlige område, herunder ved udarbejdelse af dokumenter, behandling af retssager og løsning af konflikter.

Lad os være din privatretsadvokat

Der kan være mange gode grunde til, hvorfor du ønsker professionel rådgivning af en dygtig privatretsadvokat, der kender lovgivningen ud og ind. Hos Palsgaard Møgelvang Johannsen Advokater står vi klar til at hjælpe dig med rådgivning inden for det familieretlige område, der bl.a. indebærer rådgivning omkring:

  • Ægtepagt - vi benytter os af vores ekspertise inden for privatret til at hjælpe dig med at indgå en ægtepagt med dig og din ægtefælle, der kan sikre jer begge en rimelig fordeling af ejendom, formue m.v. ved tilfælde af fx skilsmisse.

  • Testamente - vi anbefaler altid, at du tegner et testamente, så du kan fordele din arv efter dine specifikke ønsker.

  • Dødsbo - vi hjælper dig med at holde hovedet koldt i en svær tid og står klar til at rådgive dig om alt det praktiske i forbindelse med afvikling af dødsboet.

  • Køb af privat ejendom - det er altid en stor beslutning at investere i ejendom. Derfor er det vigtigt, at du har styr på alle de lovgivningsmæssige detaljer inden dit køb.

Få professionel rådgivning fra vores dygtige privatretsadvokat

Det er altid godt givet ud at samarbejde en dygtig privatretsadvokat, der kan rådgive dig og ikke mindst hjælpe dig med at bevare overblikket over dine privatretlige anliggender. Der er nemlig meget tungt jura at forholde sig til, og derfor er det oplagt at kunne trække på den ekspertise og erfaring, som vores dygtige advokater har opbygget i løbet af en hel karriere.

Vi har kontorer i både Randers og Hobro, og vi gør altid en dyd ud af at være tilgængelige for vores klienter, så du nemt kan få fat på os til enhver tid.

Ønsker du at høre mere om vores rådgivning inden for privatret? Vi er altid åbne over for at drøfte din unikke situation og give dig et bud på, hvordan vi kan hjælpe dig.

_06I0011 ADVOKATER WEB.jpg
bottom of page