top of page

Virksomhedsoverdragelse & rådgivning

PMJ-advokater rådgiver danske og udenlandske klienter i forbindelse med køb og salg af virksomheder, overdragelse af kapitalandele, spaltning af selskaber og fusioner. Vi ønsker at give vores klienter og vores klienters handelspartnere de bedste vilkår for at komme godt igennem den vanskelige proces, der kan ligge i en omstrukturering eller en virksomhedsoverdragelse. 

Rådgivning M&A – Mergers and Acquisitions

En virksomhedsoverdragelse er en kompliceret sag med mange juridiske aspekter, og derfor er det en god investering at hyre en advokat til formålet, så du er sikker på, at der er helt styr på alle de juridiske detaljer.

Hos Palsgaard Møgelvang Johannsen Advokater tilbyder vi professionel rådgivning og advokathjælp inden for virksomhedsoverdragelse og rådgivning.

Vi står bl.a. klar til at hjælpe vores klienter med:

  • Virksomhedsoverdragelse i praksis - vi beskæftiger os med alt lige fra køb og salg af hele virksomheder til delvise overdragelser til kapitalfonde, investorer m.v.

  • Omstrukturering i virksomheden - nyt eller delt ejerskab? Vi sikrer dig de bedste rammer for en god omstrukturering, hvad end det gælder ejerforhold, kapital eller aktiver.

  • Andet efter dine specifikke ønsker - ønsker du at hyre advokathjælp eller få rådgivning inden for andre områder, end der er nævnt her? Du kan altid kontakte os, så vi kan drøfte din unikke situation.

Find en dygtig advokat ved virksomhedsoverdragelse

Hos PMJ Advokater forstår vi vigtigheden af, at I som virksomhed kommer hurtigt og gnidningsfrit igennem jeres virksomhedsoverdragelse. Netop derfor tilbyder vi:

  • Erfaring på nationalt og internationalt niveau - vi har hjulpet både danske og udenlandske virksomheder godt igennem virksomhedsoverdragelser, og vi er derfor godt rustet til at give dig kompetent vejledning.

  • Professionel rådgivning inden for flere retsområder - vi har dygtige advokater og advokatfuldmægtige inden for en lang række retsområder.

  • Kontorer i både Randers og Hobro - vi er tilgængelige for vores klienter i både Randers og Hobro, hvor vi tilbyder gode parkeringsmuligheder.

_06I0011 ADVOKATER WEB.jpg
bottom of page