top of page

Insolvens

PMJ Advokater rådgiver danske og udenlandske klienter om alle forhold i relation til konkurs og rekonstruktion. Vi har stor erfaring med behandling af insolvensretlige problemstillinger, herunder varetagelse af hverv som kurator eller rekonstruktør. En af vore advokater er udpeget som medhjælper ved skifteretten i tvangsopløsningssager/konkurssager samt tilknytning til Gældsstyrelsens Advokatpanel. 

Advokat ved insolvens

Hos Palsgaard Møgelvang Johannsen Advokater har vi mange års erfaring inden for insolvensret, og vores dygtige advokater med speciale i netop dette retsområde står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med alt lige fra:

  • Gældssanering - bliv klogere på dine muligheder for at søge gældssanering og få hjælp til at udfylde alle de nødvendige formularer.

  • Rådgivning om rekonstruktion af virksomheden - en rekonstruktion kan i nogle tilfælde redde dig fra den endelige konkurserklæring, og vi står klar til at rådgive dig omkring dine muligheder.

  • Rådgivning om konkurs - vi hjælper dig med alt det praktiske i forbindelse med afviklingen af din virksomhed oven på en konkurs.

  • Andet baseret på dine aktuelle udfordringer - står du med andre, individuelle udfordringer forud for en konkurs eller rekonstruktion? Du er altid velkommen til at kontakte os for at forhøre dig om, hvilken hjælp vi kan tilbyde.

Kom godt gennem krisen med en Advokat i insolvensret

Når du vælger at samarbejde vores kvalificerede advokater med ekspertise inden for insolvensret, kan du være sikker på én ting: vi står klar med rådgivning i enhver krise eller udfordring. Vi beskæftiger os både med danske og udenlandske klienter. Vi har derfor mulighed for at sikre dig og din virksomhed den bedst mulige afvikling.

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig godt igennem insolvens i virksomheden? Kontakt os allerede i dag, så vi kan drøfte dine muligheder.

_06I0011 ADVOKATER WEB.jpg
bottom of page