top of page

Ejendomsadvokat

Området fast ejendom favner bredt. Vi har bred kompetence indenfor de mange discipliner, herunder køb og salg af ejendomme, lejeret, tvister, landbrug, stiftelse af ejerforening/grundejerforening, entrepriseret, panteret, sammenlægning/arealoverførsel/udstykning af fast ejendom, servitutter mv. 

Vi yder højt specialiseret rådgivning, der tager udgangspunkt i klientens ønsker og behov. 

Advokater med speciale i ejendomsret

En dygtig ejendomsadvokat er guld værd, når du skal foretage ændringer eller løse udfordringer i forbindelse med din ejendom.

Hos Palsgaard Møgelvang Johannsen Advokater har vi mange års erfaring med at hjælpe både private og erhvervsklienter med kompetent rådgivning inden for ejendomsret. Vores ejendomsadvokat er derfor klædt på til at hjælpe dig inden for følgende områder:

  • Lejeret - vi beskæftiger os både med bolig- og erhvervslejeret, så du kan få afklaret dine rettigheder.

  • Overdragelse af ejendom - vi hjælper med både købsaftaler og skøder, når du skal overdrage din ejendom til en ægtefælle eller andre familiemedlemmer.

  • Udfordringer - der kan opstå tvister både imellem to naboer, lejer og udlejer eller i andre sammenhænge, hvor vi kan vejlede dig om, hvor du står henne rent juridisk samt gøre dig klogere på dine muligheder for forhandling.

  • Andet efter dine behov - har du brug for juridisk rådgivning inden for et område, der ikke står nævnt i ovenstående liste? Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte den pågældende sag.

En kringlet lovgivning kræver en god advokat i ejendomsret

Ejendomsretten er et juridisk tungt område at beskæftige sig med, og det kan hurtigt vise sig at blive en stor omkostning, hvis du ikke sætter dig ordentligt ind i tingene i første omgang. Derfor er det altid en god investering at samarbejde en af vores dygtige ejendomsadvokater. Med en advokat ved køb af fast ejendom får du de bedste forudsætninger for at være godt dækket ind rent juridisk.

Hos Palsgaard Møgelvang Johannsen Advokater har vi kontorer placeret i både Randers og Hobro, og der er derfor rig mulighed for at få juridisk rådgivning tæt på dig. Kontakt os allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i din unikke situation.

_06I9989 ADVOKATER WEB.jpg
bottom of page