top of page

Ansættelsesret

PMJ Advokater tilbyder kompetent og specialiseret rådgivning i forbindelse med ansættelsesret. Vi yder rådgivning ved etablering af ansættelsesforholdet, tvister under ansættelsesforholdet og ved ansættelsesforholdets ophør. 

Rådgivning i ansættelsesret

Der er meget, der skal holdes styr på, når du som virksomhed står over for at skulle hyre og afskedige medarbejdere. Netop derfor er det en god investering at hyre en professionel advokat i ansættelsesret, der kan rådgive dig om stort og småt inden for dette brede, retslige område.

Hos Palsgaard Møgelvang Johannsen Advokater har vi mange års erfaring i at hjælpe klienter som dig med alt inden for ansættelsesret, heriblandt:

  • Udarbejdelse af kontrakter - vi klæder dig godt på, gør dig klogere på dine rettigheder og hjælper dig med at udfærdige gode skabeloner, som du kan bruge i virksomheden nu og på længere sigt.

  • Gennemgang af eksisterende kontrakter - som virksomhed har du måske allerede udarbejdet en række kontrakter, som du ønsker en faglig gennemgang af for at sikre dig, at der ikke er nogen juridiske huller i, der på sigt kan koste dig dyrt.

  • Konkurrence- og kundeklausuler - vi sørger for at dække dig og din virksomhed godt ind med professionelt udarbejdede konkurrence- og kundeklausuler, så du er sikker på at sikre dig selv og din virksomhed mod brud på disse.

  • Opsigelse og bortvisning – Vi klæder dig godt på til at håndtere en opsigelse og/eller bortvisning.

Stå stærkere med en advokat i ansættelsesret

Når du vælger at samarbejde en af vores dygtige advokater med speciale i ansættelsesret, får du et professionelt indblik i og sparring på et kompliceret retsområde. Det kan være den bedste investering nogensinde i og med, at du ved at få udarbejdet de rigtige kontrakter eller tilføjelser til disse kan være med til at afværge fremtidige tvister.

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan vi hos Palsgaard Møgelvang Johannsen Advokater kan hjælpe dig videre? Tøv ikke med at kontakte os allerede nu, så vi i fællesskab kan finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

_06I0011 ADVOKATER WEB.jpg
bottom of page