Advokatsekretær/juridisk sagsbehandler

Vi søger 1-2 erfarne advokatsekretærer/juridiske sagsbehandlere


Bliv en del af holdet i et nyere advokatfirma med kontorer i Randers og Hobro. Du kommer til at indgå i et miljø med høj faglighed, et godt fællesskab og udfordrende opgaver. Det er væsentligt, at du er klar til at tage ansvar og kan arbejde selvstændigt.

Vi rådgiver primært erhvervslivet og lægger vægt på høj kvalitet og tilgængelighed. Vi beskæftiger os hovedsageligt med erhvervsrådgivning, virksomhedsoverdragelser, køb og salg af ejendomme og bobehandling. Vi arbejder i et professionelt miljø, hvor kravene til faglighed er store – og vi lægger således vægt på, at du kan bidrage med at levere ydelser i en høj kvalitet. Samtidig har vi et uhøjtideligt miljø og lægger vægt på at du har et godt humør.

Du er en erfaren advokatsekretær eller juridisk sagsbehandler, der kan arbejde selvstændigt indenfor fast ejendom og dødsbobehandling. Herudover eventuel kendskab til generel erhvervsret/selskabsret, retssagsbehandling eller konkursbehandling. Du skal kunne arbejde i et miljø, der er præget af travlhed og kunne prioritere i arbejdsopgaverne. Det er en fordel at være fortrolig med UNIK Advosys. Arbejdsopgaverne vil komme fra begge afdelinger.

Vi tilbyder et fleksibelt job med mulighed for en deltids- eller fuldtidsstilling efter nærmere aftale. Der er desuden mulighed for hjemmearbejdsdage. Løn og arbejdsvilkår aftales individuelt.

Ansøgning

Har ovenstående interesse, så send os en ansøgning snarest via mail: mjo@pmjlaw.dk- vi afholder løbende samtaler. Vedhæft CV samt øvrige relevante bilag. For nærmere oplysninger, er du velkommen til at kontakte advokat Mikkel Johannsen på mjo@pmjlaw.dk eller på tlf. 6167 6702.

Recent Posts

See All

Lempelse i ejendomsskatten

Ny boligaftale mellem regeringen, Venstre, De radikale, DF, De Konservative og Liberal Alliance om lempelse i ejendomsskatten. Aftalen indeholder i hovedtræk en lempelse i ejendomsværdiskatten med 3 m

Skriftlighed og boligleje!

Skriftlighed betyder stadig skriftlighed - i helt analog forstand. I forbindelse med udlejers opsigelse af lejemål til eget brug jf. LL§82 og 83 skal eventuelle indsigelser fra lejers side ske skriftl